Pastă de gogoşari

de diaconta in Conserve, 20 Sep 2011 | 7119 vizualizari

 

O reteta primita de la nasa mea.O pasta de gogosari care se foloseste pentru mancaruri.E destul de condimentata,asta bineinteles in functie si de cat de iuti sunt ardeii ....iuti.

 

INGREDIENTE

  • 30 de gogosari de marime medie
  • 2-3 ardei iuti
  • o telina mare
  • 250 gr zahar
  • 200 ml ulei
  • un litru suc de rosii
  • sare,piper,foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastă de gogoşari:

Gogosarii si ardeiul iute se macina.Telina se da pe razatoarea cu ochiuri mici sau se macina si ea.Intr-o cratita se incinge uleiul si se pun gogosarii la prajit,dupa ce in prealabil am scurs intr-un vas zeama lasata.Adaugam apoi si telina,ardeiul iute.Le mai prajim putin impreuna,apoi punem si zeama de la gogosari,sucul de rosii,zaharul,sare,piper,foi de dafin si punem vasul in cuptor pentru doua ore.Mai amestecam din cand in cand sa nu se lege de vas,macar ca in cuptor nu prea se intampla asta.

Se pune pasta in borcane asa fierbinte,se inchid borcanele si se acopera cu o patura sa stea "la cald" cateva ore

Sa aveti o iarna cu camarile pline!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastă de gogoşari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Bucataras Medi 1

27.09.2011, 17:55

un borcan este pentru mine,da?..................

diaconta 1

27.09.2011, 19:28

Bineinteles Doamna Maria,mai ales ca mama a facut-o

Panacris 1

30.08.2013, 13:21

De probat!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati